Begur ret homenatge a Georgina “Gio” Carreras Caner

28 jun 2022

L’acte està adreçat als familiars i amics de l’esportista begurenca i tindrà lloc aquest divendres 1 de juliol a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

La futbolista begurenca Georgina “Gio” Carreras Caner va anunciar fa poques setmanes la seva retirada del futbol professional, i aquest mes de juliol rebrà l’homenatge de l’Ajuntament de Begur amb motiu de la seva trajectòria esportiva.

Serà aquest divendres 1 de juliol, a les 13 h, a la Sala de Plens del consistori i adreçat als familiars i amics de l’esportista begurenca. Hi prendran part la gran protagonista de la jornada, Georgina “Gio” Carreras Caner; l’alcaldessa de Begur, Maite Selva; el regidor d’Esports, Jordi Carreras; Jordi Colomí, ex directiu de l‘UE L’Estartit i alcalde de Torroella de Montgrí; i Jordi Bonet, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat de Girona.

Georgina “Gio” Carreras Caner

Georgina Carreras -nascuda l’any 1989- ha militat aquesta darrera temporada a les files del PSV Eindhoven, amb qui s’ha proclamat campiona de la copa dels Països Baixos.

Va començar a jugar a futbol a Begur i després va fitxar pel Girona FC. Als 15 anys fitxa per l’Espanyol, amb qui aconsegueix debutar a primera divisió. Després torna a l’Estartit, fins que als 19 anys fitxa per l’Atlético de Madrid. Torna a l’Estartit i, després al Sant Gabriel, on seria capitana. Al 2013 fitxa pel València CF, equip que abandona el 2020 per fitxar pel PSV Eindhoven, club amb el qual ha decidit posar fi a la seva carrera esportiva.


Categories: Esports