Begur ret homenatge a les dones de mar amb l’espectacle “Dones de Sal”

28 jun 2023

El musical de la companyia Neus Mar es representarà el 19 d’agost al pati de les Escoles Velles Centre Cultural. Les places són limitades i les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme de Begur.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Begur ha programat per aquest estiu una representació teatral molt especial i simbòlica i que manté un estret vincle amb la història i tradició pesqueres del nostre municipi. Es tracta de l’espectacle musical “Dones de Sal” de la companyia de la begurenca Neus Mar.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 19 d’agost, a les 22.30 h, al pati de les Escoles Velles Centre Cultural. Les places per a l’espectacle són limitades, les cadires no estaran numerades, i les entrades ja es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme de Begur. A taquilla, mentrestant, només es podrà fer el pagament amb targeta.

“Dones de Sal”, un homenatge a les dones de mar

La música mediterrània, la dansa contemporània, la imatge i la paraula protagonitzen “Dones de Sal”, un espectacle musical que neix per donar visibilitat a les dones del món del mar a través de la tradició, la reflexió i la passió. Aquesta obra és una descoberta de les experiències vitals que construeixen el paisatge humà mediterrani, de l’empoderament de la feminitat sovint silenciada, dels somnis de les persones que s’hi endinsen cercant un nou futur, de la seva explotació i de la fragilitat del medi, i de la cultura marítima mil·lenària que tot ho embolcalla. “Dones de sal” ens endinsa en un mar ple d’emocions i ens fa reflexionar sobre el significat de la Mediterrània, avui, en les nostres vides.

Pel que fa al repartiment, trobarem a Neus Martínez Agustí a la veu, idea i direcció; a Montse Canals Rabasseda a la dansa, idea i direcció; a Josep Maria Rius Romero al contrabaix i els arranjaments; a Sònia Zurriaga Jardí a l’acordió i a les veus; a Emilio Sánchez Rubio a la guitarra, veus i arranjaments; i a Enric Canada Vidal a la percussió.


Categories: Cultura