Begur se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

27 set 2022

L’Ajuntament de Begur i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell coorganitzen el 30 de setembre la xerrada “Val la pena aprofitar l’energia solar a la meva empresa?”.

Aquest mes de setembre l’Ajuntament de Begur -a través de la Regidoria de Promoció Econòmica- se suma a la commemoració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible; una iniciativa d’àmbit europeu que pretén conscienciar la societat de la necessitat d’implementar un nou model energètic basat en eficiència energètica, producció d’energia d’origen renovable i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest nou model.

I ho fa aquest pròxim divendres 30 de setembre coorganitzat amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell una xerrada dirigida al sector empresarial begurenc i del territori. La conferència porta per títol “Val la pena aprofitar l’energia solar a la meva empresa?” i es durà a terme a les 10 h al Polígon Industrial Riera d’Esclanyà, al pàrquing de l’empresa Creixell SA. I és que aquesta empresa situada a Begur serà una de les protagonistes de la xerrada -juntament amb l’empresa de Palafrugell TESA-, explicant als assistents la seva experiència.

Totes aquelles persones i empreses interessades en assistir a la trobada cal que s’inscriguin prèviament enviant un correu electrònic a promocioeconomica@begur.cat.


Categories: Promocio Economica