Begur se suma al 25N: Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

24 nov 2022

Aquest divendres 25 de novembre s’han celebrat diferents accions reivindicatives al municipi.

L’Ajuntament de Begur s’ha sumat aquest 25 de novembre a la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, amb l’objectiu de seguir fent pública la seva objecció frontal a qualsevol expressió de violència vers les dones, la seva voluntat de donar visibilitat a aquestes problemàtiques i transformar aquesta realitat, i el seu ple compromís i convenciment en treballar des de les institucions per a prevenir i erradicar qualsevol pràctica i dinàmica de violència que atempti contra els drets i la dignitat de les persones.

La Regidoria de la Dona ha previst enguany per a la jornada una concentració popular oberta a tots els veïns i veïnes i entitats del municipi. Ha estat aquest divendres 25 de novembre, a les 12 h, davant de l’Ajuntament. Durant l’acte s’ha llegit un manifest institucional i s’han escrit missatges en llaços de color lila que s’han penjat a la tanca de l’edifici de l’Ajuntament.

En paral·lel, el Castell de Begur i la torre d’Esclanyà també s’han il·luminat de color lila; i la Fundació Esportiva Begur també s’ha sumat al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones amb la lectura d’un manifest.

 


Categories: Dona