Begur se suma un any més al projecte solidari de l’Oncotrail

04 oct 2019

El municipi col·laborarà el 5 i 6 d’octubre en la setena edició de la cursa organitzada per la Fundació Oncolliga Girona per recaptar fons en la lluita contra el càncer.

Amb l’objectiu de refermar el compromís solidari de l’Ajuntament i de la vila de Begur en la lluita contra el càncer, el municipi ha decidit col·laborar novament en la celebració de la setena edició de l’Oncotrail. Una prova solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i que, sota el lema “Suma’t al repte”, té com a objectiu recaptar fons per a millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

Begur, punt d’avituallament

Begur serà els dies 5 i 6 d’octubre un dels trams i punts centrals d’avituallament que hi haurà distribuïts al llarg del recorregut d’aquesta cursa. La prova, amb una distància de 100 quilòmetres, arrencarà i finalitzarà a Palafrugell i comptarà amb la participació de 276 equips -36 més que l’any 2018- vinguts d’arreu de Catalunya. Entre els participants, a més, també hi haurà una delegació d’una trentena de veïns i veïnes de Begur.

Els punts d’avituallament del municipi estaran ubicats a Puig de Son Ric i a la Platja del Racó i els participants hi podran trobar menjar i un servei de fisioteràpia i podologia. Tota la informació sobre l’esdeveniment i l’itinerari es pot consultar a través del següent enllaç.

Jordi Carreras, regidor d’Esports, explica que iniciatives com aquesta “ens permeten seguir enfortint l’estreta relació de col·laboració que mantenim amb la Fundació Oncolliga Girona per impulsar activitats i projectes de tot tipus al municipi i arreu de la comarca encaminats a la lluita contra el càncer”.

L’edició més sostenible

Els organitzadors fan un pas més en aquesta edició per fer de la cursa un esdeveniment sostenible i respectuós amb el medi ambient. Per aquest motiu, dos dels trams del recorregut no estaran marcats amb cintes i s’hauran de seguir amb el GPS. Es tracta d’una prova pilot, amb l’objectiu que en el futur tota la cursa es pugui fer sense marcar. També s’ha reduït l’ús de plàstic als avituallaments, eliminants els gots i substituint els plats i coberts de plàstic per d’altres fabricats amb material orgànic.


Categories: Esports