Begur seguirà acollint la MIC durant quatre anys més

30 oct 2019

L’Ajuntament i l’Agrupació Esportiva MIC Football renoven el seu compromís per tal que Begur segueixi sent fins a l’any 2023 una de les seus d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base.

 

Begur repetirà com a seu de la Mediterranean International Cup (MIC) al llarg dels pròxims quatre anys. Així ho han acordat l’Ajuntament de Begur i l’Agrupació Esportiva MIC Football, que han signat un conveni de col·laboració per a la cessió del camp municipal de futbol com a emplaçament d’aquesta competició esportiva fins l’any 2023.

 

Així, Begur seguirà sent -com ja ho és des del 2016- una de les seus d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra durant la Setmana Santa a més d’una vintena de poblacions de les comarques gironines. Un esdeveniment esportiu que anualment reuneix més de 6.000 participants, de 36 països dels cinc continents, provinents de prestigiosos clubs de futbol com el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, l’Ajax d’Amsterdam, el Manchester United, el Bayern de Munich… o de seleccions nacionals àmpliament llorejades com la de Brasil.

 

Jordi Carreras, regidor d’Esports, assegura que poder seguint ser una de les seus del MIC representa, per a Begur, “una oportunitat única per continuar promocionant i donant a conèixer la nostra vila a nivell nacional i internacional”. En aquesta línia, Carreras defensa que el conveni firmat s’emmarca en la voluntat de l’equip de govern de “potenciar i diversificar de portes endins i cap enfora l’oferta lúdica i esportiva que s’ofereix a Begur al llarg de tot l’any i posar en valor la tasca que duu a terme diàriament el nostre teixit esportiu local”.

 

Per a més informació sobre la Mediterranean International Cup 2020 -que enguany arribarà a la seva vintena edició- podeu consultar aquest enllaç.


Categories: Esports