Begur s’engalanarà amb flors i colors durant la vuitena edició de Begur en Flor

27 mai 2022

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de maig.

Del 27 al 29 de maig se celebrarà la vuitena edició de Begur en Flor, un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur -amb el suport de l’Ajuntament de Begur- que celebra la primavera i omple els carrers de vida, color i alegria.

Un any més els carrers, places i racons del municipi s’engalanaran de decoració floral,  actuacions musicals en directe, activitats per a totes les edats, concursos, cantada de corals, visites guiades…i molt més!

L’edició d’aquest any és una versió molt participativa, on cal destacar la col·laboració dels infants de l’Escola Doctor Arruga de Begur i el seu equip docent, que decoraran la plaça Paco Font i la plaça Forgas; així com la col·laboració del Casal de la Gent Gran de Begur, que obrirà el jardí al públic per a gaudir del “Jardí per la Pau”.

També es comptarà amb la col·laboració de l’Aula de Música de Begur, que actuaran dissabte al pati de la biblioteca. I sense oblidar la incondicional participació dels comerciants del nucli de Begur, que decoraran els carrers principals i, a més, entraran al concurs de carrers.

Tota la informació sobre l’esdeveniment es pot consultar aquí.


Categories: Promocio Economica