Begur, seu del futbol i del bàsquet del MIC

28 mar 2018

El municipi de Begur, que torna a ser seu, com ha fet sempre, del torneig internacional de futbol base MIC (Mediterranean International Cup), enguany s’amplia al torneig de bàsquet base MIC, que arriba a la II edició. Així, en l’apartat de futbol, que arriba enguany a la XVIII edició, hi haurà partits d’alevins, amb la presència de l’equip local, i d’infantils, amb el Manchester City i el Girona FC, entre d’altres. I en l’apartat de bàsquet, al pavelló municipal, hi haurà partits amb equips de noies de la categoria U16W. Però també hi haurà un equip de bàsquet de la Fundació, que es troba al grup A de la categoria U14W, si bé ho farà al pavelló de Santa Cristina d’Aro.

Els alevins begurencs, que es troben en el grup F de la categoria D,  jugaran avui dimecres contra l’equip australià Sydney Olympic FC a les 12 del migdia. Demà dijous, també a les 12, s’enfrontarà a l’equip colombià Alianza Estudiantes Pereira i, a les 19 hores, a l’equip nord-americà Total Futbol Academy. L’equip begurenc és un dels 372 equips que participen al MIC. Al llarg d’aquests dos dies també hi hauran partits d’infantils, tant del grup A, com del B i de l’F, ja que Begur és una de les 37 seus d’aquest any. En total, 12 partits, que es completaran amb 4 partits  1/16 i dues semifinals.

En l’apartat de bàsquet, Begur serà una de les 16 seus d’aquest segon any que es fa. El primer partit tindrà lloc demà dijous, a les 10,45 hores, entre el CB Grifeu Llança Blau i la UE Sant Cugat, descansant el tercer equip, l’Sparta&k Widnoje. I aquest jugarà divendres contra els altres dos equips. En aquesta edició participen un total de 112 equips d’11 països diferents, amb més de 1.000 jugadors. I entre aquests equips, n’hi ha un de bàsquet femení de la Fundació Esportiva. Però els partits els jugarà a Santa Cristina d’Aro, enfrontant-se a l’Snatts Femení Sant Andrià (dijous, a les 10,45h), al CE Palamós (divendres, a les 11,30h) i al CB Vilobí d’Onyar (divendres, a les 16,45h).