Begur tanca la temporada d’estiu gaudint de valent amb la Festa Major de Santa Reparada

20 set 2022

L’Ajuntament posa en valor el suport i la col·laboració del teixit associatiu local, agraeix als veïns i veïnes la seva implicació, i felicita a l’ACiT per l’èxit del Santa Reparada Shopping Day.

Ahir dilluns 19 de setembre la Festa Major de Santa Reparada d’aquest 2022 va posar el seu punt final. Durant quatre dies, des del passat 16 de setembre, els veïns i veïnes han pogut gaudir de més d’una vintena d’activitats lúdiques i culturals en una festivitat molt arrelada al poble i que any rere any suma més adeptes.

Montserrat Carreras, regidora de Festes, fa un balanç molt positiu de l’esdeveniment i destaca que “no hem pogut acomiadar l’estiu al poble de millor forma. Santa Reparada ha tret a relluir el bo i millor de la nostra cultura, de la nostra tradició i de les nostres entitats. Totes les propostes que s’han organitzat han tingut una rebuda excel·lent i estem molt orgullosos i satisfets de veure com els nostres veïns i veïnes gaudeixen de valent amb aquesta festivitat”.

Entre les activitats que es van dur a terme del 16 al 19 de setembre en el marc de la Festa Major de Santa Reparada hi havia sessions de cinema; l’actuació de las Cubanitas de Begur; una cercavila amb el grup de percussió i gralla Bakanards Begur, amb els Capgrossos, i les Cubanitas; una botifarrada popular; una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà; la Nit Jove; l’ofici solemne cantat per la Coral de Begur; un vermut musical; un concert amb la Cobla Orquestra Costa Brava; el Ball de Festa Major amb la Cobla Orquestra Costa Brava; un taller de manualitats organitzat per XIKS Begur; l’actuació del Mag Frank Magis; o una fira d’atraccions al parc de l’Arbreda.

Finalment, també cal destacar l’èxit organitzatiu i de convocatòria assolir durant el Santa Reparada Shopping Day organitzat per l’ACiT el 17 de setembre, un interessant esdeveniment que va oferir a tots els veïns i veïnes engrescadors descomptes al comerç local, el Costa Brava DJ’s i petites actuacions itinerants pel casc antic.


Categories: Festes