Begur torna a disfressar-se de Carnaval!

06 feb 2023

Del 17 al 19 de febrer els veïns i veïnes podran gaudir de prop d’una desena d’activitats; entre elles, i com a gran novetat, la Rua Popular Carnavalera.

Begur ja ho té tot a punt per a celebrar el Carnaval. Ho farà els dies 17, 18 i 19 de febrer de la mà de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i amb la col·laboració de l’AMPA Ses Falugues i de l’AFA de l’Escola Doctor Arruga; que oferiran conjuntament un variat programa de propostes lúdiques, culturals i festives amb l’objectiu de compartir amb tots els veïns i veïnes aquest esdeveniment.

Montserrat Carreras, regidora de Festes, agraeix a totes les associacions col·laboradores la seva implicació en la festa, fa una crida a la participació i avança que “ens esperen tres dies plens de música, alegria i diversió”.

Divendres 17 de febrer

. 10 h: cercavila de la Llar d’Infants Ses Falugues pel centre del poble.

. 11 h: espectacle amb el grup “Jordi Tonnietti”, a la Plaça Esteva i Cruañas.

Dissabte 18 de febrer

. De 17 a 20 h: tarda de Carnaval infantil al Casal de la Gent Gran. Amb ball de disfresses infantil a càrrec de DJ Voodoo Diggers i tallers infantils per a fer un punt de llibre divertit i pintacares.

Diumenge 19 de febrer

L’acte central de la jornada serà una de les grans novetats d’enguany: la gran Rua Popular Carnavalera de Begur.

. 10.30 h: concentració de les comparses inscrites a la plaça Forgas.

. 11 h: presentació de les comparses i inici de la rua amb la Xaranga “Dammer”, seguida per les comparses. Itinerari: plaça Forgas, c/ de la Creu, c/ Concepció Pi i “Tató”, plaça de la Vila, c/ Sant Pere, plaça Pella i Forgas, c/ Forgas i Elias, plaça de l’Esglèsia i plaça Esteva i Cruañas. Finalitzada la rua, cada comparsa farà una actuació individual.

. 12 h: vermut musical de Carnaval amb DJ Voodoo Diggers a la plaça Esteva i Cruañas.

. 14 h: dinar popular, (fideuà. Venda de tiquets a l’Oficina de Turisme Begur fins al 10 de febrer. Preu: 5€ (gratuït pels integrants inscrits a la rua).


Categories: Festes