Begur tornarà a vibrar aquest cap de setmana al compàs de les havaneres

06 ago 2020

Les donacions que es facin durant la Cantada d’Havaneres es destinaran íntegrament a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Els grups Port Bo i Peix Fregit seran els protagonistes aquest dissabte 8 d’agost de l’edició de 2020 de la tradicional i icònica Cantada d’Havaneres de Begur, un dels esdeveniments musicals estiuencs amb més trajectòria i solera arreu del territori.

Enguany la cantada compleix el seu 41è aniversari, i ho fa amb mesures especials i restriccions per tal de garantir el benestar de tots els assistents i prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, l’activitat es durà a terme a l’aire lliure, l’aforament serà limitat i totes les persones que hi assisteixin hauran de complir amb l’obligatorietat de dur mascareta i respectar les distàncies de seguretat.

La Cantada d’Havaneres de Begur, organitzada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Begur, se celebrarà a la plaça Esteve i Cruañas i començarà a les 22.30 h. A més, per cinquè any consecutiu tindrà un component solidari. I és que totes les donacions que es facin durant la trobada es destinaran íntegrament a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia. L’any 2019 la recaptació total va ser de 503€ per a Càritas Begur.


Categories: ConcertsCultura