Begur visita FITUR per a potenciar el seu model de turisme sostenible

20 gen 2023

L’Ajuntament i l’Oficina de Turisme aprofitaran l’estada a la fira per a difondre les potencialitats turístiques del municipi, reforçar els vincles ja existents i explorar noves vies de creixement i sinergies que consolidin l’aposta a Begur per un model turístic sostenible.

Begur dona una passa més aquest 2023 en el seu ferm propòsit d’enriquir, consolidar i fer créixer la seva marca i donar a conèixer a nivell internacional tots els seus actius i el seu model turístic sostenible, benestant, de qualitat, segur, singular i de gran atractiu.

Així, l’Ajuntament i l’Oficina de Turisme estan presents aquesta setmana a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), la fira turística més important de l’Estat espanyol, que té lloc a Madrid del 18 al 22 de gener.

Després de la pandèmia de Covid-19 FITUR recupera la normalitat i el seu format habitual i Begur hi és present dins l’estand de Catalunya. En aquest espai al llarg dels pròxims dies l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament hi mantindrà diferents reunions de treball amb empreses i agents públics i privats del sector turístic. Posant l’accent, especialment, en qüestions com les noves plataformes intel·ligents per a ajuntaments i oficines de turisme o la línia d’ajuts europeus Next Generation que permetrà a la Generalitat de Catalunya i a l’Agència Catalana de Turisme desplegar al territori un nou Pla de Sostenibilitat Turística.

Eugeni Pibernat, regidor de Turisme, explica que “la de Begur és avui en dia, amb tot un mereixement, una destinació turística de primer nivell i referent arreu en sostenibilitat, qualitat i diversitat. Per tot plegat és important seguir treballant de la mà dels diversos agents implicats per reforçar la nostra posició privilegiada i seguir enfortint l’aposta que fem des de l’Ajuntament per a prioritzar una oferta turística al poble plenament sostenible”.


Categories: Turisme