Begur viu intensament la revetlla de Sant Joan, que per primera vegada també es va celebrar a la plaça Esteva i Cruañas

25 jun 2022

L’Ajuntament fa una valoració molt positiva tant de l’organització de les activitats com de la participació dels veïns i veïnes.

El passat dijous 23 de juny a la nit la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Begur va impulsar dues iniciatives per a celebrar amb els veïns i veïnes la tradicional revetlla de Sant Joan. Ambdues van resultar tot un èxit organitzatiu i participatiu i la valoració que se’n fa des del consistori és molt positiva.

La primera d’elles va tenir lloc a les 23.30 h a la platja de Sa Riera, punt d’encontre habitual per aquest esdeveniment i que un any més va reunir un nombre destacat de persones que van poder gaudir d’una sessió de ball amb DJ Nasi.

I a la mateixa hora, i com a gran novetat d’aquest 2022, la plaça Esteva i Cruañas es va estrenar com a emplaçament de la revetlla de Sant Joan oferint a totes els i les assistents una sessió de ball amb DJ Marc Moret. A més, també es va habilitar a l’espai un servei de bar a càrrec dels Bakanards Begur amb cava i coca de Sant Joan.

Montserrat Carreras, regidora de Festes, agraeix a tots els veïns i veïnes la seva participació i destaca que “el balanç que fem de l’estrena de la plaça Esteva i Cruañas com a punt de celebració de la revetlla és molt positiu. Creiem que és una excel·lent forma de fer arribar també la festa arreu del poble i estem molt satisfets de veure la resposta tan positiva que ha tingut la gent”.

 


Categories: Festes