Bernat Serrano i Guillem Sinués guanyen el concurs de cartells de la Castanyada de Begur 2018

30 oct 2017 09:00h

Bernat Serrano Revilla, de cinquè de Primària de l’escola Doctor Arruga de Begur, i Guillem Sinués Fernández, de sisè de Primària de l’escola l’Olivar Vell d’Esclanyà, han estat els guanyadors del concurs de cartells de la Fira de la Castanyera de l’any vinent, que organitza l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Begur. L’entrega dels premis als guanyadors es va fer dissabte a la tarda a la sala d’exposicions de les Escoles Velles, on es trobaven exposats tots els cartells participants en aquesta edició. L’entrega dels premis els va fer l’alcalde, Joan Loureiro, que va estar acompanyat dels regidors de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat, i de Governació, Esports i Sanitat, Martí Aldrich.

A part del concurs, durant tot el dissabte i el diumenge, va haver-hi la fira d’artesans al centre de la vila i a la plaça Lluís Esteva i Cruañas. Sense oblidar el túnel de la por al carrer Boadella, la venda de productes de Halloween o un taller de maquillatge. A més, ahir diumenge a la tarda es va fer un concurs de disfresses infantils, el qual va acabar amb un berenar obsequi de supermercats Jodofi.

 

La Castanyada continua dimarts amb venda de productes i un conte de la por, a càrrec d’Olga Cercós, al local de Joventut de l’Arbreda. I acabarà dimecres amb la tradicional castanyada popular, a les 17 hores, a la plaça Lluís Esteva i Cruañas.

 

Esclanyà

 

El poble d’Esclanyà també tindrà el seu el túnel de la por. Es farà el proper dimarts, 31 d’octubre, a partir de les 17,45 hores, organitzat per Mari Carmen Tejada, Mari Martin (Ajuntament de Begur) i veïns i veïnes del poble d’Esclanyà i Begur. Després del túnel hi haurà un ball final i un concurs de disfresses. I acabarà, a la nit, amb zumba halloween amb Mari Carmen Tejada.

 

A més, el dissabte 4 de novembre la Fira continuarà a Esclanyà, a partir de les 10 del matí a la sala polivalent amb activitats diverses. I a les 16 hores arribarà la castanyera i els infants podran gaudir de jocs tradicionals infantils. La Fira es clourà amb castanyes, coca i garnatxa per a tothom.