Bona acollida de la Festa de la Castanyada a Esclanyà

04 nov 2017 20:00h

La mainada d’Esclanyà, com també els pares i parents, han gaudit avui de la Festa de la Castanyada del poble. La festa, que s’ha fet a dins el local polivalent, davant la pluja caiguda, ha tingut el seu moment més esperat amb l’arribada de la castanyera, que ha gaudit veient els joves com s’ho passaven d’allò més bé amb els jocs tradicionals. Seguidament, la castanyera els hi ha explicat un conte, el de la princesa i la castanyera. Posteriorment hi ha hagut la música de Fefe i Cia, per després degustar castanyes i coca. Al matí, els joves han pogut participar en activitats diverses. La festa està organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur i la Comissió de Festes d’Esclanyà.

 

El poble ja va gaudir dimarts amb la Festa de Halloween, que també va ser tot un èxit. El Halloween va començar amb un túnel de la por organitzat per Mari Carmen Tejada, Mari Martin (Ajuntament de Begur) i veïns i veïnes del poble d’Esclanyà i Begur. Després del túnel va haver-hi un ball final i un concurs de disfresses. El Halloween d’Esclanyà es va cloure amb zumba halloween amb Mari Carmen Tejada.

 

La Festa de la Castanyada es va fer abans a Begur al llarg del cap de setmana passat i dimarts i dimecres, on també es va barrejar amb el halloween. A Begur, a més, es van exposar els cartells dels alumnes dels dos centres escolars del municipi participants al concurs de cartells de la Fira de la Castanyera de l’any vinent als dos pobles. De Begur va guanyar Bernat Serrano, i d’Esclanyà, Guillem Sinués.