Bufant Fort i Morgan enceten dissabte el XLII Festival de Música de Begur

23 jul 2019

La banda de carrer gironina Bufant Fort, amb una cercavila musicalitzada, i la formació Morgan, presentant el seu darrer treball discogràfic, “Air”, enceten dissabte el Festival de Música de Begur, que arriba a la XLII edició. L’acte inaugural, com marca la tradició dels darrers anys, començarà a les 19,30 hores al castell de Begur. I, seguidament, amb Bufant Fort, s’iniciarà una rua pels carrers més cèntrics de Begur, arribant a les Escoles Velles. En el pati d’aquest equipament municipal  hi haurà, a les 22,30 hores, el concert de Morgan, amb la cantant Nina de Juan. El nou disc del grup inclou peces de rock americà, pop, blues, soul i rhythm & blues. El preu de l’entrada de Morgan és de 18 euros anticipada i 22 a taquilla.

El Festival de Música de Begur aplega, fins al 24 d’agost, una desena d’espectacles en diferents espais del municipi, destacant com a novetat d’enguany la plaça de la Vila de Begur. A part de Morgan, actuaran també, entre d’altres, Joan Dausà, Jofre Bardagí, David Busquets, los Mambo Jambo i Duquende  i Chicuelo. El festival, un dels grans clàssics de l’estiu a la Costa Brava, està organitzat per l’Ajuntament de Begur i produït per RGB.

“La seva filosofia és oferir un festival proper i divers”, afirmen els seus promotors, que afegeixen: “concerts de qualitat, però alhora assequibles per a un gran públic, així com una diversitat d’estils que aquest any van des del soul a la cançó o el pop, passant pel flamenc i altres ritmes. Una programació adreçada a la gent de Begur i als seus estiuejants, tant habituals com ocasionals, però amb voluntat d’aportar un valor afegit a l’oferta cultural i ser també un element de promoció del municipi”.


Categories: AjuntamentConcerts