Cap de setmana de bàsquet a Begur

04 jun 2018

Begur ha viscut un cap de setmana de bàsquet amb el pavelló municipal com a escenari. La festa del basquetbol va començar dissabte amb la cloenda comarcal de bàsquet escolar del Baix Empordà i es va cloure ahir diumenge amb el torneig final del campionat de Catalunya de bàsquet junior masculí, que va guanyar el CEC Pallejà Negre de Barcelona.

La cloenda comarcal va aplegar una vintena d’equips, amb més de 200 jugadors, provinents d’arreu del Baix Empordà. Hi participaven equips d’escoleta i prebenjamí, dels quals dos formaven part de la Fundació Esportiva Begur. Es van disputar a l’entorn d’una vintena de partits. Al final, tots els equips varen rebre un obsequi i un trofeu per part del Consell Comarcal. L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Martí Aldrich.

El CEC Pallejà Negre de Barcelona es va proclamar campió de Catalunya de bàsquet junior masculí després d’imposar-se al CB Blanes A de Girona per 73 a 63. Abans, el CEC Pallejà Negre va guanyar al Roca Borràs-Cappont de Lleida per 60 a 49, mentre el CCB Blanes A va fer el mateix contra el Bar Esport Torredembarra BC de Tarragona, per 71 a 63. El torneig estava organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol i la territorial de Girona, amb el suport de la Fundació Esportiva Begur i l’Ajuntament.


Categories: AjuntamentEsports