Carla Simón busca la protagonista de la seva nova pel·lícula al Baix Empordà

10 nov 2023

Càsting Carla Simón

L’equip de càsting de la reconeguda directora catalana ha obert el càsting per a noies de la comarca d’entre 16 i 20 anys.

En la preparació de la seva pròxima pel·lícula, Carla Simón i el seu equip han obert un càsting per trobar la protagonista. Busquen joves d’entre 16 i 20 anys del Baix Empordà que vulguin convertir-se en la nova cara visible del cinema en català.

Per participar-hi, les persones interessades han de posar-se en contacte amb l’equip de càsting a través del correu electrònic equipodecasting.roque@gmail.com. En cas que les candidates siguin menors d’edat, es requereix que els pares, mares o tutors s’encarreguin de realitzar el contacte en nom de les seves filles.

Després de sorprendre el públic i la crítica amb la seva ópera prima ‘Estiu 1993’ (2017), la garrotxina Carla Simón és la responsable de l’èxit d’Alcarràs (2022), una de les pel·lícules més taquilleres i més reconegudes del cinema en català. Els actors d’Alcarràs no són professionals: van trobar-los entre els veïns i veïnes de les Terres de Ponent en un elaborat procés de càsting.


Categories: Cultura