Celebra la revetlla de Sant Joan al centre de la vila i a la platja de Sa Riera

17 jun 2024

LAjuntament fa una crida als veïns i veïnes a respectar totes les mesures de seguretat i restriccions vigents per a gaudir al municipi duna vetllada plenament segura.

El pròxim diumenge 23 de juny se celebrarà a Begur la tradicional revetlla de Sant Joan. I ho farà de la mà de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament amb l’organització de dues festes a la plaça de la Vila i a Sa Riera obertes a tots els veïns i veïnes.

Per a escalfar motors, el Club Excursionista Els Perduts de Begur anirà a buscar la Flama del Canigó a Regencós. La sortida tindrà lloc a les 18 h, al parc de l’Arbreda, i l’arribada serà a partir de les 19:45 h també al parc de l’Arbreda. Des d’allà començarà una cercavila amb el grup de percussió i gralla Bakanards, xiquis Bakanards i Petits Perduts, fins a entregar la flama a les autoritats de l’Ajuntament. Finalment, a les 20:15, tindrà lloc la baixada de la flama i l’encesa de la foguera de Sant Joan al parc de l’Arbreda. L’encesa de la foguera queda subjecta al Pla Alfa de la Generalitat. Posteriorment, a les 23:30 h, a la plaça de la vila podrem gaudir de ball amb el Dj Marc Moret.

Pel que fa a la Sa Riera, la platja més gran del nostre municipi acollirà de nou -com ho fa des del 2016- una celebració amb motiu de la nit més curta i màgica de lany. Per a locasió, tindrà lloc una sessió musical amb Dj Nasi. En aquest espai estarà permès el llançament de petards -seguint en tot moment les mesures de seguretat i recomanacions establertes, si bé restaran prohibides tant les fogueres com els focs artificials. Una oferta lúdica que es complementarà amb els menús i plats que oferiran els restaurants locals de la zona.


Categories: Festes