Comença la nova campanya de vacunació de la grip

16 oct 2020

Els veïns i veïnes de Begur podran vacunar-se els dies 22 i 29 d’octubre al Casal de la Gent Gran de Begur, mentre que en el cas d’Esclanyà la vacunació es durà a terme entre el 19 d’octubre i el 6 de novembre al Casal Popular de Palafrugell.

Aquesta tardor l’Ajuntament, per indicacions del SSIBE, activa la nova campanya de vacunació de la grip entre els veïns i veïnes de Begur i Esclanyà. La vacunació està especialment recomanada per a les persones majors de 60 anys, per a les dones embarassades, per als pacients de totes les edats amb patologies cròniques (diabetis, hipertensió, obesitat mòrbida, malaltia renal crònica, càncer, malalties hematològiques, malalties hepàtiques cròniques, etc.), i per als professionals sanitaris (sociosanitaris, professors, cossos de seguretat, bombers i treballadors de granges de porcs i aus).

Els veïns i veïnes de Begur podran vacunar-se els dies 22 i 29 d’octubre, de 16 a 19 h, al Casal de la Gent Gran de Begur; mentre que en el cas d’Esclanyà la vacunació es durà a terme entre el 19 d’octubre i el 6 de novembre al Casal Popular de Palafrugell, en horari d’11.30 a 13.30 i de 15 a 17 h, de dilluns a divendres.

Per a vacunar-se no cal demanar cita prèvia, però sí que es recomana respectar la distància de seguretat, portar mascareta i complir amb totes les mesures de seguretat per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.


Categories: Sanitat