Comença una consulta ciutadana per definir el model de turisme sostenible per Begur

03 jun 2024

L’Ajuntament posa en marxa un procés participatiu per a l’elaboració d’un pla estratègic de turisme sostenible. Participa-hi en aquest enllaç.

L’Ajuntament de Begur dona el tret de sortida a la consulta ciutadana per al Road Map d’Economia Circular, en el marc del projecte PSTD – “Begur Smart Mobility”, vinculat als fons europeus Next Generation. Aquesta iniciativa, impulsada per l’administració municipal, té com a objectiu definir un model de turisme sostenible per a Begur, adaptat als reptes i oportunitats del segle XXI. Un dels primers passos és aquest procés participatiu, que permetrà recollir les opinions, idees i propostes dels ciutadans i ciutadanes del municipi.

La consulta es desenvolupa a través d’enquestes en línia en aquest enllaç i vol involucrar tots els begurencs i begurenques en la definició d’aquest pla estratègic. Marcarà el camí cap a un turisme més sostenible, respectuós amb el medi ambient i els veïns i veïnes de la vila.

“És fonamental comptar amb la participació activa dels nostres veïns i veïnes en la definició del nostre futur turístic. Serà la base per a un desenvolupament sostenible i equilibrat del nostre municipi”, afirma el regidor de Turisme, Andreu Peñalver, respecte de la consulta. Els ciutadans i ciutadanes de Begur estan convidats a participar en aquest procés, aportant la seva visió i experiència per construir un futur més sostenible per la vila.


Categories: Turisme