Comencen els treballs de remodelació dels vestuaris del Camp Municipal de Futbol

20 gen 2020

L’Ajuntament ha posat fil a l’agulla a les obres de remodelació i millora d’aquest espai que utilitzen els jugadors per a canviar-se i dutxar-se els dies d’entrenament i de partits.

La passada setmana el consistori va donar el tret de sortida als treballs d’arranjament a la zona de vestidors del Camp Municipal de Futbol de Begur. Les obres, amb un pressupost de 25.368.56€, estan sent executades per l’empresa Alco Rental Services, SL.

L’actuació consisteix en una remodelació integral dels quatre vestidors de l’equipament, que actualment presenten un deteriorament fruit del seu ús continuat i del pas del temps. Els vestuaris 1 i 2 estan ubicats sota les grades; mentre que el 3 i 4 estan localitzats en un espai annex al costat de les graderies. Aquests darrers, precisament, són els que presentaven un malmetement més pronunciat, motiu pel qual se’n procedirà a l’enderroc i nova construcció. En aquest sentit, el consistori ha llogat mòduls prefabricats amb tots els subministres necessaris per a realitzar les funcions de vestidors mentre durin els treballs, que tindran una execució prevista de dos anys. Així, l’objectiu és que els nous vestuaris, un cop construïts, millorin substancialment l’actual estructura existent.

Jordi Carreras, regidor d’Obres i Manteniment, avança que “el camp de futbol requereix d’una reforma a fons, començant per la zona de vestidors i seguint per diversos projectes més que hem de començar a plantejar i definir”, i es mostra convençut que “d’aquesta manera els futbolistes s’hi trobaran més a gust, millorarem aspectes de salubritat i contribuirem que més nens i joves s’animin a jugar a futbol”.

Un equipament amb una intensa activitat esportiva diària

El Camp de Futbol Municipal de Begur, ubicat al carrer Regencós número 16, és la seu dels entrenaments i dels partits oficials i amistosos del primer equip del Club de Futbol Begur i de la secció de futbol de la Fundació Esportiva Begur –que aquesta temporada compta amb un total de 214 jugadors i 15 equips de diferents categories-.

Al llarg dels darrers anys s’hi han realitzat diferents treballs de manteniment i remodelació amb l’objectiu d’adaptar el terreny de joc i la seva estructura interna i externa a les necessitats de la competició. Entre les actuacions més destacades dutes a terme en els darrers temps hi ha la millora dels sistemes de reg o la substitució de la gespa artificial.


Categories: Obres