Competició d’aigües obertes a Begur: s’obren les inscripcions per a la Marnaton eDreams 2023

17 gen 2024

Marnaton Begur 2024

La copa s’atura cada any a la vila per gaudir de les cales d’aigua cristal·lina del municipi. Pots inscriure’t en aquest enllaç. 

Avui s’obren les inscripcions de la Copa Marnaton eDreams, un dels circuits de natació en aigües obertes de referència a Catalunya. En aquesta 13a edició, i com ja és habitual, recalarà a Begur en una de les seves sis proves. 

Enguany, l’etapa begurenca, que serà el 8 de juny, serà la tercera del circuit, seguida de Sant Feliu de Guíxols (29 de juny), Cadaqués (21 de setembre) i Eivissa (12 d’octubre). A Begur, les persones participants gaudiran d’una travessa de gran bellesa en un entorn natural definit pels penya-segats i les cales d’aigua cristal·lina. Els nedadors i nedadores poden escollir entre quatre proves:

-7 km. D’Aiguablava a Sa Riera.

-3,5 km. De Sa Tuna a Sa Riera.

-1,5 km. De la Platja de Pals a Sa Riera.

-Kids. Distàncies de 50, 100, 200 i 400 metres per als més petits a la Platja de Sa Riera. 

Per aquest motiu, hi tenen cabuda diferents tipus de participants, tant els que estan començant en aigües obertes fins a les persones més experimentades.

Per a participar en la 13a edició de la Copa Marnaton eDreams, cal formalitzar la inscripció a través del següent enllaç, on també podreu consultar tota la informació sobre les modalitats i proves al municipi. 


Categories: Esports