Coneixes la nova app de l’Ajuntament? Tota la informació de Begur en només un clic!

14 oct 2022

Pròximament, l’aplicació per a mòbils i tauletes es podrà descarregar gratuïtament per a dispositius Apple i Android. Permetrà consultar de forma senzilla, ràpida i intuïtiva tota l’actualitat municipal i l’agenda d’activitats del municipi. 

Els veïns i veïnes de Begur i Esclanyà comptaran ben aviat amb un nou canal de comunicació directe que permetrà conèixer de primera mà i a l’instant totes les novetats en l’àmbit municipal. Es tracta de l’aplicació per a mòbils i tauletes “Begur al dia”, impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament.

L’aplicació s’ha estat gestant al llarg dels darrers cinc mesos i ha estat creada per l’empresa catalana WeTown. Es tracta d’una nova eina senzilla, fresca, exhaustiva, actualitzada i intuïtiva que suposarà un important salt de qualitat en matèria comunicativa, de transparència i de promoció de la vila.

Manel Vallès, regidor de Participació Ciutadana, explica que “aquesta aplicació permetrà a tothom qui se la descarregui mantenir-se informat de tot el que passa a la vila a través de notícies i esdeveniments, accedir a adreces d’interès, o consultar les dades de contacte de les associacions locals”.

Com podré descarregar l’aplicació?

La nova App de l’Ajuntament de Begur estarà disponible pròximament tant per sistemes Android com Apple. Per fer-ne ús només caldrà seguir quatre senzills passos: accedir al Google Play d’Android o l’App Store d´Apple, buscar al cercador “Begur al dia”, descarregar-se gratuïtament l’app, i registrar-se a través d’un senzill procés de validació. En paral·lel, l’aplicació disposarà periòdicament de noves actualitzacions amb millores del servei i que també es poden descarregar de forma gratuïta.

Què hi trobaré a l’app?

L’Ajuntament de Begur disposarà d’una App que inclourà de manera molt completa tota aquella informació d’interès per als veïns i veïnes i visitants relacionada amb les festes i activitats locals, avisos d’incidències, recursos municipals, directoris de les entitats, adreces d’interès, transports, les celebracions i esdeveniments més importants de la vila, o enllaços directes al web www.begur.cat, la seu electrònica o el portal de turisme.

A més, es podran consultar totes les notícies i l’actualitat municipal en temps real; i també és previst que en un futur s’hi habiliti un espai per a realitzar consultes ciutadanes.

Un canal ràpid i directe per a comunicar incidències i per a la participació ciutadana

“Begur al dia” també serà un canal directe perquè qualsevol veí i veïna pugui comunicar a l’Ajuntament una incidència o fer suggeriments, a través de fotografies i geolocalització. Aquestes incidències i/o suggeriments s’enviaran directament al departament municipal corresponent per tal de ser solucionat.