Consulta les mesures de seguretat al parc de l’Arbreda durant la celebració de la Fira d’Indians

01 set 2022

La Policia Local reforçarà la seguretat i vigilància a la zona per a garantir el benestar de tots els assistents i de tots els veïns i veïnes.

El parc de l’Arbreda serà un dels espais neuràlgics del 2 al 4 de setembre durant la celebració de la XVII Fira d’Indians. En aquesta zona s’hi habilitarà una gran àrea gastronòmica amb actuacions musicals, concerts i ball; i és previst que al llarg de l’esdeveniment s’hi reuneixi un nombre destacat d’assistents tant de dia com de nit.

Per tot plegat, la Policia Local -que comptarà amb el suport dels Mossos d’Esquadra i la col·laboració de Protecció Civil- adoptarà diferents mesures amb l’objectiu de garantir el benestar i la seguretat de tots els assistents, sobretot durant l’horari d’oci nocturn, tan dins com a l’entorn del parc de l’Arbreda.

Quines mesures s’han adoptat?

. El recinte del parc de l’Arbreda estarà ballat durant la Fira d’Indians i s’habilitarà un servei de vigilància que controlarà l’accés dels assistents en els diferents punts d’entrada i sortida que s’han disposat. Aquest servei de vigilància també es prestarà a l’interior del recinte, on també hi serà present la Policia Local.

. Tots els menors d’edat que vulguin accedir al parc de l’Arbreda des de les 22.30 h fins a l’hora de clausura de la fira (03.30 h) ho hauran de fer obligatòriament acompanyants en tot moment d’un adult responsable.

. La Policia Local vetllarà per a garantir un espai d’oci respectuós, saludable i lliure de violències sexistes.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament es recorda a tots els veïns i veïnes que existeixen diferents serveis d’atenció a les violències sexuals:

. 112: telèfon d’emergències. Truca si algú està en perill imminent.

. 900 900 120: telèfon d’atenció a les violències masclistes. Confidencial i gratuït. Les 24 hores els 365 dies de l’any.

. 972 62 42 00: telèfon de la Policia Local de Begur.


Categories: Policia Local