Conveni amb el Servei Català de Trànsit per a fomentar la seguretat viària a Begur

26 abr 2022

El nou conveni marc inclou un annex de suport a la Policia Local per a la detecció de substàncies estupefaents al volant.

L’Ajuntament de Begur i el Servei Català de Trànsit (SCT) han formalitzat un nou conveni marc per a la col·laboració en matèria de seguretat viària a la vila, d’acord amb la línia de cooperació amb els municipis que estableix el Pla de Seguretat Viària del SCT.

En aquest acord, destaca un annex relatiu al suport per a la detecció de drogues al volant, segons el qual el Servei Català de Trànsit facilitarà a la Policia Local de Begur un kit de detecció de substàncies estupefaents. El conveni l’han rubricat l’alcaldessa, Maite Selva, i el director del SCT, Ramon Lamiel.

L’objecte d’aquest conveni de col·laboració és la vigilància i control de drogues en conductors i conductores que circulen per les travesseres i vies públiques urbanes de Begur. Per aquest motiu, el Servei Català de Trànsit també prestarà juntament amb el kit de detecció de substàncies estupefaents el material de suport corresponent i la confirmació de mostra amb saliva al laboratori, si escau.


Categories: Policia Local