Converteixen el Parc de l’Arbreda de Begur en un espai actiu familiar

27 jul 2018

El Parc de l’Arbreda de Begur, inaugurat el 2005, ha incorporat recentment nous elements lúdics i esportius per convertir-lo en un espai actiu per a tota la família. Als diversos elements per a la mainada, alguns dels quals s’han canviat, s’han afegit nous elements, com és una tirolina doble i un petit rocòdrom, com també la pavimentació de la pista de bàsquet o la instal·lació d’un circuit biosaludable. “Volem potenciar l’Arbreda com un espai vital per a les famílies”, ha recordat el regidor de Serveis, Marià Renart, que ha afegit que les porteries es recol·locaran al setembre.

Per als més petits, la gran novetat són els dos nous elements: la tirolina i un rocòdrom. Per als nois i adults, la millora ha estat en la pista de bàsquet, en què el sòl de terra s’ha pavimentat amb formigó. A més, per als adults i gent gran s’ha instal·lat un circuït biosaludable. La nova instal·lació té per objectiu promoure l’esport. A més, durant els mesos de juliol i agost, com es porta fent des de fa uns anys, hi ha instal·lat un parc inflable, el qual, enguany presenta com a novetat un minigolf.

El Parc de l’Arbreda de Begur, a més, compte amb un edifici, que està ocupat pel Local Jove del municipi i que es va inaugurar el 2006. El parc és una de les obres de l’estudi olotí RCR Arquitectes que va guanyar l’any passat el premi Pritzker, considerat el guardó arquitectònic més important del món. Durant la reconversió de l’arbreda en un parc, els arquitectes defensaven la connexió entre la part antiga de Begur i la part nova, mirant de ser la centralitat en un espai cívic i equipat, a més de ser una transició entre el sòl urbà i el corredor natural que acaba a la platja de sa Riera.


Categories: AjuntamentServeis