Convocada la nova edició d’ajuts econòmics per al desplaçament de l’alumnat del Baix Empordà

14 feb 2024

CCBE Transport

Accedeix al tràmit en aquest enllaç. El termini per sol·licitar els ajuts acaba el 29 de febrer. 

Ja està oberta la convocatòria d’ajuts econòmics destinats als estudiants de la comarca per al curs 2023-2024. Aquesta iniciativa, impulsada pel Consell Comarcal del Baix Empordà (CCBE), té com a objectiu principal facilitar el desplaçament dels alumnes que estan escolaritzats fora del seu municipi per manca d’oferta educativa. 

D’aquesta manera, les ajudes es destinen tant a l’alumnat que disposa de servei de transport escolar, per tal de gaudir-ne, i pel que no, i ha de desplaçar-se amb mitjans particulars. A més, també hi ha una línia d’ajudes per a l’alumnat que està matriculat al seu municipi, s’ha de desplaçar més de 3 quilòmetres fins al seu centre educatiu i la seva unitat familiar no superi els llindars econòmics mínims establerts. 

El termini per sol·licitar aquests ajuts acaba el 29 de febrer. La sol·licitud es pot realitzar de manera telemàtica a la Seu Electrònica del CCBE seguint les instruccions proporcionades en aquest enllaç. També es pot presentar a l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre del CCBE (carrer Tarongers, 12, La Bisbal d’Empordà)

Per obtenir més informació sobre els documents necessaris i les bases de la convocatòria, es pot consultar aquest enllaç. La resolució de les sol·licituds es podrà consultar aquí un cop finalitzat el procés d’avaluació.


Categories: Ensenyament