Convocats els concursos de postals de Nadal i pessebres de Begur

15 nov 2018

L’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Begur convoca novament els concursos de postals de Nadal i de pessebres, adreçats ambdós als joves del municipi. El concurs de postals de Nadal, que arriba a la desena edició, està obert a tots els escolars de cicle mitjà de les escoles Dr Arruga de Begur i l’Olivar Vell d’Esclanyà. Per contra, el concurs de pessebres, que arriba a la XXVII edició, està oberta a joves de 6 a 11 anys del terme municipal, amb dues categories segons l’edat.

La proposta de postal, amb temàtica centrada en les festes nadalenques, s’haurà de presentar en format A4, en disposició horitzontal, si bé el procediment i les tècniques són lliures. Les propostes es poden lliurar fins al 26 de novembre en un sobre tancat amb el nom i dades de l’autor. Les postals guanyadores, una proposta per cada centre escolar, serviran per il·lustrar la postal de felicitació de l’Ajuntament per aquestes festes. El veredicte i lliurament de premis es farà el 15 de desembre, a les 6 de la tarda, a la sala d’exposicions de les Escoles Velles.

Aquest mateix dia i hora també es farà públic el veredicte i lliurament de premis del concurs de pessebres. Per poder participar-hi cal inscriure’s al registre d’entrada de l’Ajuntament entre el 26 de novembre i el 5 de desembre. En fer la inscripció, es facilitarà una superfície de treball perquè tots siguin iguals de grossos: 95cm d’amplada, 56 d’alçada i 88 de fondària. Els grups participants poden ser de 2 a 4 persones. Els pessebres s’hauran de muntar a la sala d’exposicions de les Escoles Velles del 10 al 12 de desembre. I es podran visitar a partir del dia següent i fins al dia de l’entrega de premis. Hi haurà tres tipus de premi per a cada categoria: al més original, al més perfeccionista i al més tradicional.