Cultura, tradició i diversió per Sant Jordi

18 abr 2024

Begur ja ho té tot a punt per celebrar un dels dies més especials arreu del territori català. Del 20 al 23 d’abril s’han preparat diferents activitats lúdiques i culturals. 

Els llibres, les roses i la cultura catalana tornen a ser enguany protagonistes per Sant Jordi. Per celebrar la diada, una de les més nostrades del territori català, l’Ajuntament de Begur ha organitzat diferents propostes lúdiques i festives que ompliran la vila de vida i color per aquest dia tan especial. 

Les propostes comencen aquest dissabte, 20 d’abril, a les 12:00 al Cinema Casino Espai Cultural, amb l’acte de lliurament del 39è Premi Teresa Juvé de Narrativa Curta Infantil i del 14è Concurs de Cartells de la Fira d’Indians 2024. Aquests dos premis, impulsats per l’Àrea de Cultura i l’equip de la Fira d’Indians de l’Àrea de Turisme, reconeixen any rere any el talent i la creativitat dels artistes locals.

El dilluns, 22 d’abril, la Biblioteca Salvador Raurich proposa una nova edició de l’Hora del Conte amb un convidat especial: la bestiola Bakardat dels Bakanards Begur. A continuació hi haurà un taller infantil de xapes i titelles del Bakardat. Aquesta activitat, organitzada per la Biblioteca Salvador Raurich i el Grup Bakanards, promet entreteniment i diversió per als més petits de la casa.

El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la plaça de la Vila es convertirà en l’epicentre de la festa amb parades de roses i llibres durant tot el dia. A les 17:00, l’actuació del grup Ameba i un taller de danses folk animaran la plaça, juntament amb la xocolatada i un tall de coca dels Bakanards, seguits per una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà a les 18:30 h.


Categories: CulturaFestes