Curs d’anglès a Begur per millorar l’atenció al client

09 mai 2024

El consistori ofereix aquesta formació de 12 hores de forma gratuïta. S’emmarca al projecte dels Fons Next Generation per enfortir l’activitat comercial en les zones turístiques. 

L’Àrea de Promoció Econòmica posa en marxa un curs d’anglès, nivell bàsic, dirigit a l’atenció al client. Aquesta formació, de 12 hores i gratuïta, s’emmarca al projecte ‘Begur, Costa Brava: reforç del sector comercial per un destí turístic més accessible, digital i sostenible’, finançat pels fons Next Generation.

Té com a objectiu dotar les persones participants de les habilitats lingüístiques necessàries per comunicar-se eficaçment en anglès i oferir un servei de qualitat als visitants d’arreu del món. Es farà els dimarts i dijous del 21 de maig al 13 de juny, al Casino Cultural de Begur. Les places són limitades. Les persones interessades s’han d’inscriure en aquest enllaç.

Aquesta iniciativa forma part d’un esforç més ampli per enfortir l’activitat comercial en zones turístiques, assegurant al mateix temps un enfocament cap a la sostenibilitat i la digitalització. Amb els fons Next Generation com a motor impulsor, s’està treballant per convertir Begur en un destí turístic més accessible, vibrant i sostenible.


Categories: Promocio Economica