De sortida amb el Club Excursionista Els Perduts de Begur per la Romanyà megalítica

12 oct 2022

La ruta tindrà lloc aquest diumenge 16 d’octubre.

Aquest mes d’octubre el Club Excursionista Els Perduts de Begur ofereix una nova sortida. Serà el diumenge 16 d’octubre i consistirà en una ruta fins al petit nucli de Romanyà de la Selva.

Es tracta d’una ruta que no presenta cap dificultat tècnica ni desnivell important. És maca pel seu interès cultural megalític i paisatgístic. Així, durant la sortida es visitaran, entre d’altres, el dolmen de la Cova d’en Daina -excavat pel mestre Lluís Esteva i Cruañas l’any 1957- el menhir de la Murtra, diverses cistes funeràries, unes quantes Fonts (del Prat, la Castanyeda, Font Sotera), arbres de Suro Gegants (de l’Almeda, Xato, de les Mentides) o el Mirador del Cel i de les Mirandes. A més, es finalitzarà la sortida a la Creu de Romanyà i a l’església de Sant Martí, tot recordant a l’escriptora Mercè Rodoreda.

L’hora de sortida és a les 07.30 h i el temps previst és d’unes 4,30 hores. Per a més informació, podeu consultar l’itinerari de la ruta; consultar el web www.perdutsbegur.cat; enviar un correu electrònic a perdutsbegur@gmail.com; o trucar als telèfons 690 383 009 i 607 849 887.


Categories: Esports