Del 18 al 22 de gener els veïns i veïnes d’Esclanyà podran recollir la seva targeta d’accés a les àrees d’emergència, la deixalleria i la deixalleria mòbil

12 gen 2021

L’entrega es farà de 9 a 14 h al Local Polivalent d’Esclanyà.

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur durà a terme del 18 al 22 de gener el repartiment de les targetes d’accés a les àrees d’emergència, la deixalleria i la deixalleria mòbil entre els veïns i veïnes d’Esclanyà.

Els dispositius s’entregaran en horari de 9 a 14 h al Local Polivalent d’Esclanyà, i en el moment de la recollida serà imprescindible presentar la factura de l’aigua o el rebut bancari. Per a cada habitatge correspon una targeta, i cada targeta addicional (fins a un màxim de 4) té un cost d’1€ que es cobrarà a través del rebut d’escombraries.

Per a consultes o per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient (872 214 977) o enviar un correu electrònic a l’adreça pap@begur.cat. En aquest sentit, i amb l’objectiu d’acostar el funcionament del sistema de recollida de residus al municipi, el consistori recorda que tots els detalls sobre aquest servei es poden consultar íntegrament a través del següent enllaç.


Categories: Medi Ambient