Del 22 al 30 de juny torna la Festa Major de Sant Pere!

19 jun 2024

Durant tota una setmana se celebraran arreu del municipi diferents activitats lúdiques i festives per a tots els públics.

Passada la revetlla de Sant Joan, Begur sengalanarà de nou per a donar la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere; la primera de les dues grans festes majors anuals al municipi. Aquest 2024 lesdeveniment torna de nou als carrers del poble amb energies i forces renovades perquè en puguin ser partícips tots els veïns i veïnes.

La Festa Major de Sant Pere tindrà lloc del 22 al 30 de juny i per a locasió la Regidoria de Festes de lAjuntament ha preparat de la mà de les entitats locals un programa dactivitats divers i per a tots els públics.

Escalfem motors amb diferents activitats prèvies

Abans de linici de la Festa Major de Sant Pere, el 22 de juny la tarda d’aventures i la 3a Mini Puja i Baixa donaran el tret de sortida a les activitats de la Festa Major. Es tracta d’una iniciativa del Club Excursionista Els Perduts de Begur per escalfar motors de cara l’endemà, quan hi haurà la 13a Marxa Puja i Baixa de Begur. També el 23 de juny, la vila celebrarà la tradicional revetlla de Sant Joan, amb l’arribada de la Flama del Canigó i nit de ball tant a la platja de Sa Riera com a la plaça de la Vila. A més, el 24 de juny hi haurà Country-Line Dance a la plaça de la Vila.

Prop duna vintena de propostes durant tota una setmana

La Festa Major de Sant Pere daquest 2023 començarà el divendres 28 de juny amb el Pregó de Festa Major, seguit de la cercavila del Grup de Percussió i Gralla Bakanards Begur i Las Cubanitas. Aquella nit també ens espera la tercera Nit del Foc: el sopar popular ‘Bakanard Burguer’ amb els Bakanards, i la Guingueta de l’Arbreda (els tiquets es vendran a la barra el dia de l’esdeveniment), lespectacle de foc amb Drakonia; i lactuació del conjunt Caipirinhas Rumberus.

Ja al cap de setmana, el dissabte 29 de juny tindrem la cursa d’obstacles Sant Pere Safata, de l’ACIT Begur, l’Ofici Solemne i tres sardanes per La Principal de la Bisbal i a la tarda el Concert de Festa Major, el Ball de Festa Major, també amb La Principal de la Bisbal i la Nit Jove al Parc de lArbreda amb l’Orquestra Maribel, Animal DJ i la DJ Ona Giner. I per acabar, el diumenge 30 de juny gaudirem de tallers de Festa Major i de l’espectacle de circ CIA d’Es Tro Poi.

Finalment, cal recordar que del 28 de juny al 2 de juliol hi haurà una fira datraccions al parc de lArbreda.


Categories: Festes