Del 25 de juny al 3 de juliol, Festa Major de Sant Pere!

30 jun 2022

Durant tota una setmana se celebraran arreu del municipi diferents activitats lúdiques i festives per a tots els públics.

Passada la revetlla de Sant Joan, Begur s’engalanarà de nou per a donar la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere; la primera de les dues grans festes majors anuals al municipi. Aquest 2022 l’esdeveniment torna de nou als carrers del poble amb energies i forces renovades perquè en puguin ser partícips tots els veïns i veïnes.

La Festa Major de Sant Pere tindrà lloc del 25 de juny al 3 de juliol i per a l’ocasió la Regidoria de Festes de l’Ajuntament ha preparat de la mà de les entitats locals un programa d’activitats divers i per a tots els públics.

Montserrat Carreras, regidora de Festes, anima els veïns i veïnes a prendre part activament de la celebració i explica que “enguany podrem tornar a gaudir d’una Festa Major de Sant Pere en plena normalitat després de la pandèmia. Ja en teníem moltes ganes i per això presentem un programa d’actes mol divers, molt ambiciós i que estem segurs que farà les delícies de tothom”.

Escalfem motors amb la Revetlla de Sant Joan

Abans de l’inici de la Festa Major de Sant Pere, la tradicional Revetlla de Sant Joan donarà el tret de sortida a les activitats festives. El dijous 23 de juny, a les 23.30 h, hi haurà ball amb DJ Nasi a la platja de Sa Riera; i a la mateixa hora, a la plaça Esteva i Cruañas, ball amb DJ Moret.

Més d’una vintena de propostes durant tota una setmana

La Festa Major de Sant Pere d’aquest 2022 començarà el dissabte 25 de juny amb una tarda d’aventures i una audició de sardanes. I ja l’endemà, 26 de juny, serà el torn per a l’onzena Marxa Popular Puja i Baixa.

Dimarts 28 de juny els veïns i veïnes podran participar de la inauguració de la Festa Major amb la cercavila dels Capgrossos de Begur i els Bakanards; i d’una Nit Jove al Parc de l’Arbreda amb diferents actuacions musicals.

El dimecres 29 de juny serà el torn per a un ofici solemne a càrrec de la Coral de Begur, sardanes, jocs infantils, un concert de La Principal de la Bisbal i el ball de Festa Major. I per al 30 de juny tenim previst un 3×3 de bàsquet i la Festa de l’Esport de la FEB.

Divendres 1 de juliol el programa d’actes el conformen una exhibició de balls llatins i la primera Nit del Foc Bakanards, amb espectacle de llum i foc i la Festa Fluor Party. Per al dissabte 2 de juliol ens reservem animació infantil, un taller de Festa Major, sardanes i la Festa dels 40’s Begur.

I la Festa Major de Sant Pere clourà el 3 de juliol amb un tobogan urbà d’aigua i un taller de Festa Major. A més, del 30 de juny al 5 de juliol també hi haurà una fira d’atraccions a la plaça Esteva i Cruañas.


Categories: Festes