Del 3 al 5 de setembre cultura i música es donaran la mà al Begur Indià

10 ago 2021

El Begur Indià neix com a alternativa a la Fira d’Indians en temps de pandèmia i oferirà diferents propostes per a tots els públics amb el fet indià com a eix transversal. Totes les activitats seguiran el protocol Covid-19, seran amb aforament limitat i controlat i per a participar-hi cal reservar plaça a turisme@begur.cat o al 972 62 45 20.

L’Ajuntament de Begur ha presentat aquest dilluns 9 d’agost el cartell i la programació d’activitats del Begur Indià, el nou festival cultural i musical que el consistori celebrarà al municipi del 3 al 5 de setembre amb l’objectiu d’oferir als veïns i veïnes i visitants una alternativa a la tradicional Fira d’Indians en temps de pandèmia.

Davant la impossibilitat de realitzar la Fira d’Indians en el seu format habitual d’acord amb les restriccions sanitàries vigents, l’Ajuntament ha dissenyat una alternativa festiva que permetrà seguir commemorant el fet indià a la vila de forma segura, adaptada i amb la mateixa essència i esperit de sempre.

Prop d’una cinquantena de propostes amb la cultura, la música i el fet indià com a protagonistes

El Begur Indià es durà a terme al centre de Begur en espais com la plaça Lluís Esteva i Cruañas, el Casino Cultural, el pati de les Escoles Velles, la Sala d’Exposicions, el pati de la Biblioteca, la plaça de l’Església o els carrers Farmacèutic Mató i Metge Pi; i oferirà a tots els assistents propostes culturals de primer nivell amb el fet indià com a eix transversal; entre elles, exposicions, conferències de temàtica indiana, visites guiades, representacions teatrals, entre d’altres accions de caire cultural.

A més, tampoc hi faltarà l’oferta musical de diferents estils com el son cubà o les havaneres, tots ells basats en el passat colonial de Begur. I finalment, els més menuts també tindran el seu espai amb jocs tradicionals i tallers infantils.

La programació completa d’activitats la podeu consultar íntegrament en aquest enllaç o a través del web www.visitbegur.cat.

Reserva ja la teva entrada

Totes les activitats tindran aforament limitat i per a assistir-hi caldrà inscriure’s prèviament i adquirir les entrades per tal de controlar l’aforament i garantir el compliment de les mesures de seguretat i restriccions establertes pel Procicat.

En aquest sentit, les entrades ja es poden reservar des del 9 d’agost enviant un correu electrònic a l’adreça turisme@begur.cat o trucant al telèfon 972 62 45 20.

A través del següent enllaç també podreu reservar les entrades per a les actuacions musicals.Més informació:

Categories: Turisme