Del 31 de juliol al 31 d’agost es durà a terme una nova campanya de control de velocitat a Begur

31 jul 2023

L’objectiu d’aquest control és conscienciar a la població del risc que suposa l’excés de velocitat i millorar la seguretat viària al municipi.

Del 31 de juliol al 31 d’agost l’Ajuntament de Begur posarà en funcionament un radar mòbil de control de velocitat en el marc de la campanya impulsada per la Regidoria de Seguretat Ciutadana i la Policia Local per tal de millorar la seguretat viària a la vila.

El radar mòbil serà itinerant i es podrà habilitar en qualsevol punt dels 170 quilòmetres de vial que disposa el municipi, donant preferència en aquelles àrees amb més volum de trànsit. Tot plegat, amb l’objectiu de controlar l’excés de velocitat i conscienciar a la població de la importància de respectar els límits de velocitat establerts.

En aquest sentit, amb la posada en marxa d’aquest sistema el consistori atén i dona resposta a les inquietuds que han mostrat diversos veïns i veïnes per l’excés de velocitat d’alguns vehicles pels carrers i vials de Begur i Esclanyà; unes pràctiques que posen en risc la seguretat de conductors i vianants.

 


Categories: Policia Local