Del 4 al 8 de desembre, IV Fira de Playmobil de Begur

04 des 2021

Al llarg de cinc dies hi haurà exposicions, sessions de cinema, concursos i activitats infantils amb les icòniques figures de joguina com a grans protagonistes.

Begur acollirà aquest 2021 una nova edició -la quarta- de la Fira de Playmobil organitzada per l’Associació de Comerç i Turisme (ACIT), amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament. Enguany l’esdeveniment se celebrarà del 4 al 8 de desembre i estarà dedicat als corallers de Begur del segle XVII, que marxaven des de les cales del municipi a costes llunyanes per a recollir corall a les Illes Medes, Cap de Creus, Marsella, Sardenya, Cabo de San Antonio, Portmán, Vera, Argel, Peñón de la Gomera, Ceuta, Cabo Verde.

La Sala d’Exposicions, el Casino Cultural i els comerços de Begur seran les seus enguany, durant cinc dies, d’una de les activitats lúdiques que més arrelament i seguiment han assolit a la vila amb només quatre edicions a la seva esquena.

En aquest sentit, el consistori felicita l’ACIT de Begur per l’èxit de convocatòria assolit fins al moment i per la tasca de promoció i dinamització del comerç local que duu a terme al llarg de tot l’any.

Participa al concurs infantil de diorames

Un dels grans atractius de la Fira de Playmobil seran el concurs “Troba el click perdut pels diorames” i “Troba el click perdut pels aparadors dels comerços de Begur”.  Hi haurà un total de quatre clicks amagats entre els aparadors dels establiments associats a l’ACIT i  quatre clicks amagats entre els diorames exposats a la Sala d’Exposicions.

Amb la butlleta de participació, s’hauran de buscar els quatre clicks dels diorames per a entrar al concurs del click perdut als diorames, i buscar els quatre clicks dels aparadors per a entrar al concurs del click perdut pels aparadors dels comerços.

El premi seran dos packs de Playmobil pels dos guanyadors dels concursos.

Exposicions, cinema i tallers per ambientar la jornada

Finalment, la cita es complementarà al llarg dels cinc dies amb propostes com exposicions de diorames o sessions de cinema.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

 


Categories: Promocio Economica