Descobreix alguns dels principals personatges literaris del territori a través d’una ruta per Begur i Llofriu

18 nov 2019

L’activitat tindrà lloc diumenge 24 de novembre. Per a participar-hi cal reservar plaça prèviament a l’Oficina de Turisme de Begur, al 972 62 45 20 o a turisme@begur.cat.

L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Begur, l’Ajuntament de Palafrugell i l’empresa de guiatge Sandra Bisbe, coorganitzen aquest mes de novembre una nova i original proposta amb l’objectiu de seguir donant a conèixer els municipis begurenc i palafrugellenc, la seva història i els seus principals atractius arreu del territori.

Es tracta d’una ruta literària que connectarà les poblacions de Begur i Llofriu i que permetrà als seus participants recórrer a peu els carrers d’ambdós municipis tot coneixent diversos personatges literaris; entre ells, Irene Rocas i Romaguera. El punt de sortida del recorregut serà l’Oficina de Turisme de Begur, i per a realitzar el desplaçament entre Begur i Llofriu serà imprescindible disposar de vehicle particular.

Les places són limitades i l’activitat té un preu de 14€ per persona; mentre que els menors de 12 anys hi poden prendre part gratuïtament. Al finalitzar la trobada, tots els assistents podran gaudir d’un vermut popular.

La proposta s’emmarca dins el programa d’activitats del mes de novembre del projecte turístic “Som Cultura”, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.


Categories: CulturaTurisme