Descobreix la zona volcànica d’Olot a la nova sortida del Club Excursionista Els Perduts de Begur

18 nov 2019

L’activitat tindrà lloc diumenge 24 de novembre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 619 384 049.

Catalunya té alguns dels paisatges volcànics més importants de tota la península ibèrica i d’Europa. I un d’ells és el del Parc Natural de la Garrotxa, la destinació de la nova proposta que impulsa el Club Excursionista Els Perduts de Begur; que diumenge 24 de novembre organitza un recorregut per aquest emblemàtic espai natural.

La sortida tindrà lloc a les 07.30 h des de l’aparcament de la Font del Baix-Begur i el desplaçament fins a Santa Pau es durà a terme en vehicles particulars. Per a participar de l’activitat cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 619 384 049 (Jordi Ruiz).

Itinerari de la sortida

Durant el recorregut, d’una distància d’11 quilòmetres aproximadament, es visitarà el volcà del Croscat, es passejarà per La Fageda d’en Jordà, i se seguirà fins al volcà de Santa Margarida. La sortida té una durada de quatre hores i el desnivell serà de 265 metres.

Des de l’organització, finalment, es recomana als participants dur esmorzar, beguda i vestit i calçat apropiats. Per a més informació, podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat o enviar un correu electrònic a l’adreça perdutsbegur@gmail.com.


Categories: Esports