Dilluns es reprenen les classes dirigides al Pavelló Municipal i al Casal de la Gent Gran de Begur i al Local Polivalent d’Esclanyà

20 nov 2020

Totes les activitats seguiran el protocol sanitari i les mesures de seguretat establertes per a garantir la salut i el benestar dels usuaris.

L’inici del tram 1 del Pla d’obertura progressiva d’activitats, previst a partir de dilluns 23 de novembre, permetrà que el Pavelló Municipal i el Casal de la Gent Gran de Begur i el Local Polivalent d’Esclanyà (sales gran i petita) puguin reprendre novament les classes dirigides d’activitat física a partir de la setmana vinent.

El programa de classes dirigides -que podeu consultar en aquest enllaç– inclou sessions de spinning, cross training, pilates, GAC, zumba o Txi Kung.

El desenvolupament de les diferents activitats estarà sotmès a l’evolució epidemiològica i a les directrius que estableixin les autoritats sanitàries i la Generalitat de Catalunya. Les classes dirigides, a més, seguiran el protocol i les normes i mesures de seguretat marcades per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.


Categories: Esports