Queden suspeses les classes els dies 21 i 22 de gener a tots els centres educatius pel temporal Glòria

21 gen 2020

Els serveis mínims previstos inicialment a l’Escola Doctor Arruga i a l’Escola Olivar Vell han quedat suspesos seguint les indicacions fetes des de Protecció Civil de la Generalitat.

Com a mesura de seguretat a causa del fort temporal que està afectant el municipi i el conjunt de Catalunya, des de l’Ajuntament s’ha decidit suspendre les classes lectives a l’Escola Doctor Arruga, a l’Escola Olivar Vell i a la Llar d’infants Ses Falugues durant el dimarts 21 i el dimecres 22 de gener, ateses les previsions desfavorables del temps emeses des dels serveis de METEOMAR i METEOCAT, i seguint les indicacions fetes des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit, des del consistori es demana disculpes per les molèsties que aquesta mesura pugui comportar i s’agraeix als veïns i veïnes i famílies la seva comprensió i col·laboració.

Segueix els consells d’autoprotecció

El temporal viurà l’acumulació de diversos fenòmens adversos durant els propers dies, segons ha indicat el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) a la reunió del Comitè Tècnic dels plans NEUCAT, VENTCAT i INUNCAT, que Protecció Civil de la Generalitat ha activat les darreres hores per les nevades, ventades i acumulació de pluja. Aquest front s’emmarca en el fenomen meteorològic advers anomenat Glòria que afecta part de l’Estat, especialment la franja mediterrània i les Illes Balears.

Per tot plegat l’Ajuntament recomana extremar les precaucions i seguir els principals consells d’autoprotecció:


Categories: Comunicacio