Dos equips de la FE Begur, l’aleví i el cadet, han participat al MIC 2019

24 abr 2019

Els equips aleví i cadet de la Fundació Esportiva Begur han participat aquesta Setmana Santa a la XIX edició del internacional de futbol base MIC (Mediterranean International Cup) que se celebra a la Costa Brava i del qual Begur n’és seu des de la 2a edició (la primera a terres catalanes). “Els nostres jugadors han pogut compartir esport amb equips vinguts d’arreu del món en la que sens dubte ha estat una experiència ben enriquidora. Felicitats a tots els nostres jugadors i monitors per la feina ben feta”, es comenta des de la Fundació.

En la part esportiva després d’una primera fase de grups disputada i emocionant , ambdós equips varen jugar la fase de consolació guanyant el seu primer partit i quedant eliminats en el segon. Així, en la primera fase, l’aleví de la Fundació, que va jugar a Begur, va guanyar al Olympian de Grècia, però va perdre contra el València CF i el RBC Roosendaal d’Holanda. En la fase de consolació, es va imposar al FC Alligiance dels Estats Units i va perdre després contra l’Alianza FC Pereira de Colòmbia.

Per la seva banda, el cadet, que va jugar a diversos camps gironins, va guanyar al  CF Palautordera i va perdre contra el FC Shakhtar Donetsk d’Ucraïna i l’Hapoel Herzelia d’Israel. En la fase de consolació va imposar-se a l’Atlético Lusaka de Zàmbia i va perdre contra el GPS Spain de València.

Els equips begurencs són dos dels 365 que han participat en aquesta edició. A més, Begur, des del primer any que es fa a la Costa Brava, amb la II edició, es manté com un dels municipis seu del MIC amb el seu camp de gespa artificial. A part de Begur, hi participen 36 municipis gironins més amb un total de 46 instal·lacions diferents. La inauguració oficial del torneig es va fer a Figueres i les finals, es van repartir entre la capital de l’Alt Empordà i Palamós.