Dos equips de la FE Begur, l’aleví i el cadet, participen aquest any en el MIC

15 abr 2019

Dos equips de la Fundació Esportiva Begur participen aquest any en la XIX edició del torneig internacional de futbol base MIC (Mediterranean International Cup). Per un costat, l’equip aleví de futbol 11, que s’enfrontarà, sempre a casa, al València CF, el RBC Roosendal d’Holanda i el FC Olympian de Grècia. Per l’altre, l’equip cadet, que, sempre a fora, competirà amb el FC Shakhtar Donetsk d’Ucraïna, l’Hapoel Herzelia d’Israel i el CF Palautordera.  D’altra banda, l’estadi municipal de Begur també serà l’escenari de diversos partits d’infantil, així com dels 1/16 i 1/8 d’aquesta mateixa categoria.

El primer partit de l’aleví begurenc serà contra el Valencia CF aquest dimecres, a les 19 hores. Al dia següent, dijous 18, s’enfrontarà als altres dos equips del grup, el RBC Roosendaal d’Holanda, a les 12 hores, i al FC Olympian de Grècia, a les 19 hores. Per la seva banda, l’equip cadet s’enfrontarà dimecres, a les 19 hores, al FC Shakhtar Donetsk al camp municipal de Llagostera. I el dia següent, a les 11 hores, contra l’Hapoel Herzelia, a Fornells de la Selva, i a les 18 hores, contra el FC Palautordera, a Sant Feliu de Guíxols.

Els equips begurencs són dos dels 365 que participen en aquesta edició. A més, Begur, des del primer any que es fa a la Costa Brava, amb la II edició, es manté com un dels municipis seu del MIC amb el seu camp de gespa artificial. Entre les novetats d’aquesta edició cal destacar la presència del VAR a la categoria juvenil, que és la del més grans. A part de Begur hi participen 36 municipis gironins més amb un total de 46 instal·lacions diferents. Els nous municipis incorporats en aquesta edició són Vilablareix i Peralada. La inauguració tindrà lloc a Figueres i les finals, es repartiran entre la capital de l’Alt Empordà i Palamós.

A nivell infantil, Begur acull dimecres els enfrontaments entre la Unió Esportiva Quart i el CCE Tiana,  a les 16 hores; el PSV i Vic Riuprimer Refo, a les 17 hores, i el Manchester City FC i l’EF Sant Feliu, a les 18 hores. I dijous, RBC Roosendaal i CE Bescanó, a les 9 hores; la FE Palamós i el Queen City Mutiny, a les 10 hores; la UE Llagostera i el New York Soccer Club, a les 11 hores; el CSI i el Sant Feliu, a les 16 hores; el Masaki Sports Academy i la FE Palamós, a les 17 hores, i el Vic Riuprimer Refo i el CE Banyoles, a les 18 hores.