Eduard Batlle, nou tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Begur

17 set 2021

El professional s’encarregarà de planificar la temporada esportiva del municipi i reactivar la programació d’activitats que millorin la condició física i la salut de veïns i veïnes

El passat dimecres 15 de setembre, l’Ajuntament de Begur va incorporar un nou tècnic d’Esports. La persona seleccionada ha estat Eduard Batlle Basart, qui va realitzar les proves corresponents els dies 2, 3 i 6 de setembre obtenint la màxima puntuació.

Eduard Batlle, nascut a Torroella de Montgrí, està llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, graduat en Direcció Tècnica Esportiva i té una àmplia experiència en el món de l’esport. Batlle ha treballat com a director tècnic a equips catalans i internacionals, així com a entrenador, assessor metodològic i professor. Ara, inicia una nova etapa professional com a tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Begur, on s’encarregarà de planificar la temporada esportiva de Begur i reactivar la programació d’activitats que millorin la condició física i la salut dels begurencs i les begurenques, com, per exemple, les classes dirigides per a totes les edats. Així mateix, Batlle acompanyarà i donarà suport a les entitats esportives locals i buscarà millorar la comunicació interna i externa de l’Àrea per apropar l’esport al conjunt de la població.


Categories: Esports