El 13 de juliol Begur celebrarà la festivitat de la Mare de Déu del Carme amb la tradicional processó marítima

10 jul 2024

LAjuntament agraeix a lAssociació de Veïns i Amics de Sa Tuna, al Club Marítim Sa Tuna, al Club Nàutic Sa Riera i a lAssociació de Veïns i Amics de Sa Riera, limpuls daquesta festivitat.

Dissabte 13 de juliol la Verge del Carme tornarà a recórrer en processó la costa de Begur de la mà de lAssociació de Veïns i Amics de Sa Tuna, el Club Marítim Sa Tuna, el Club Nàutic Sa Riera i lAssociació de Veïns i Amics de Sa Riera; en el marc de la festivitat de la Mare de Déu del Carme daquest 2024.

L’acte començarà amb un esmorzar de germanor a les 10 h, al pati de la capella de Sa Tuna i a les 11 h començarà la celebració litúrgica de la Mare de Déu del Carme oficiada per Mossèn Josep Taberner, rector de la Parròquia de Sant Pere de Begur. Enguany, la festivitat també comptarà amb el concert de Neus Mar, a la veu, i Emilio Sánchez a la guitarra.

A continuació es gaudirà de la processó i ofrena floral. Les barques engalanades del CM Sa Tuna sortiran de Sa Tuna acompanyant a la imatge de la Mare de Déu del Carme per dirigir-se a es Furió de Fitó a fer lofrena floral.

I, finalment, en acabar lofrena floral a es Furió de Fitó totes les barques en comitiva, encapçalades per la de la Mare de Déu del Carme, tornaran cap a Sa Tuna per finalitzar la festa.


Categories: Festes