El 16 de juliol Begur celebrarà la festivitat de la Mare de Déu del Carme amb la tradicional processó marítima

12 jul 2022

L’Ajuntament agraeix a l’Associació de Veïns i Amics de Sa Tuna, al Club Marítim Sa Tuna, al Club Nàutic Sa Riera i a l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera, l’impuls d’aquesta festivitat.

Dissabte 16 de juliol la Verge del Carme tornarà a recórrer en processó la costa de Begur de la mà de l’Associació de Veïns i Amics de Sa Tuna, el Club Marítim Sa Tuna, el Club Nàutic Sa Riera i l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera; en el marc de la festivitat de la Mare de Déu del Carme d’aquest 2022.

L’activitat començarà a les 09.15 h amb la sortida de les barques engalanades des del CN Sa Riera camí de Sa Tuna, per ajuntar-se amb les barques engalanades del CM Sa Tuna.

A les 10 h es farà un esmorzar de germanor al pati de la capella de Sa Tuna i a les 11 h començarà la celebració litúrgica de la Mare de Déu del Carme oficiada per Mossèn Josep Taberner, rector de la Parròquia de Sant Pere de Begur.

A continuació es gaudirà de la processó i ofrena floral. Les barques engalanades del CM Sa Tuna i el CN Sa Riera sortiran de Sa Tuna acompanyant a la imatge de la Mare de Déu del Carme per dirigir-se a es Furió de Fitó a fer l’ofrena floral.

I, finalment, en acabar l’ofrena floral a es Furió de Fitó totes les barques en comitiva encapçalades per la de la Mare de Déu del Carme tornaran cap a Sa Tuna per finalitzar la festa.


Categories: Festes