El 25 i 26 de novembre, Gran Recapte d’Aliments a Begur

15 nov 2022

Totes les persones que vulguin col·laborar com a voluntàries en la recollida d’aliments als supermercats del municipi poden inscriure’s en aquest enllaç.

Begur i Esclanyà se sumen un any més al Gran Recapte d’Aliments que es porta a terme arreu de Catalunya abans de les dates festives de Nadal per tal de recollir aliments i productes bàsics per les persones que necessiten ajuda alimentària.

Enguany, Càritas Begur serà l’encarregada de coordinar aquesta acció amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur.  Així, des d’aquesta entitat es fa una crida als vilatans perquè els dies  25 i 26 de novembre de 2022 ajudin presencialment al Gran Recapte d’Aliments que es farà als supermercats:

. JODOFI (ctra. de Begur a Esclanyà).

. SPAR (Plaça Forgas).

. També es recaptaran aliments al supermercat  SPAR (de Sa Fontansa) i a QUEVIURES FIGUEROLA, però en aquests dos punts no és necessari el voluntariat presencial.

Per inscriure’s al Gran Recapte com a voluntari/ària només cal accedir a aquest enllaç.

Segons el Banc d’Aliments, els productes més necessitats a la zona són l’oli de gira-sol, llegums secs, cereals, fruits secs, farina, xocolata, potets de fruita infantil, paper de bany i gel de dutxa.

 


Categories: Serveis Socials