El 5 de gener Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Begur

31 des 2021

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient recorreran el centre de la vila i instal·laran campaments reials.

La nit més màgica de l’any ja s’aproxima. Dimecres 5 de gener tornaran a Begur Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. L’arribada al municipi de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18 h i els infants i les famílies de la vila podran tornar a gaudir de la tradicional Cavalcada de Reis.

La Cavalcada de Reis començarà a l’avinguda Onze de Setembre i transcorrerà pel carrer Ventura Sabater i la plaça de l’Església, amb l’acompanyament del grup de batucada Bakanards. Un cop a la plaça de l’Església se celebrarà l’adoració a càrrec del Grup de Teatre Mutis a l’església de Sant Pere; i posteriorment, Ses Majestats pronunciaran un discurs des del balcó de l’Ajuntament.

Després del discurs, Melcior, Gaspar i Baltasar continuaran la rua per la plaça de la Vila, el carrer Sant Pere, la plaça Pella i Forgas, el carrer Forgas i Elies i la plaça de l’Església. I finalment, s’instal·laran tres campaments reials en diferents punts del centre de la vila:

. Rei Melcior: parc del carrer Sant Pere

. Rei Baltasar: plaça Pella i Forgas

. Rei Gaspar: entrada de l’Ajuntament

En aquest sentit, els infants i famílies podran visitar els tres campaments reials. Amb tot, des de l’Ajuntament es recorda que l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment i que caldrà respectar la distància de seguretat i les files.

El consistori fa una crida a tots els veïns i veïnes a participar de la nit més màgica de tot l’any i agraeix a tots els voluntaris la seva col·laboració i implicació.

 


Categories: Festes