El 5 de gener us esperem a la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient pels carrers de Begur!

02 gen 2023

Els infants podran entregar al carter reial les seves cartes per a Melcior, Gaspar i Baltasar el dimarts 3 de gener, de 17 a 19 h, a la plaça Paco Font.

La nit més màgica de l’any ja s’aproxima. Dijous 5 de gener tornaran a Begur Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. L’arribada al municipi de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18 h i els infants i les famílies de la vila podran tornar a gaudir de la tradicional Cavalcada de Reis.

La Cavalcada de Reis començarà a l’avinguda Onze de Setembre i transcorrerà pel carrer Ventura Sabater, la plaça de l’Església, la plaça Pella i Forgas, la plaça Paco Font, la plaça de la Vila, la plaça Comas i Ros i el carrer Bonaventura Carreras.

A les escales de l’església de Sant Pere hi haurà l’escenificació del naixement del nen Jesús, a càrrec del Grup de Teatre Mutis. El discurs de Ses Majestats es farà, com és costum, des del balcó de l’Ajuntament; i, novament, s’instal·laran tres campaments reials a la plaça Paco Font (rei Melcior), a la plaça Comas i Ros (rei Gaspar) i a l’entrada de la Casa Vicenç Ferrer Bataller (rei Baltasar). Tot plegat, amenitzat amb l’acompanyament del grup de percussió i gralla Bakanards. I per a acabar la Nit de Reis, a les 22.30 h el Casal de la Gent Gran de Begur acollirà el tradicional Ball del Fanalet, obert a tothom.

El consistori fa una crida a tots els veïns i veïnes a participar de la nit més màgica de tot l’any i agraeix a tots els voluntaris la seva col·laboració i implicació.

Vine a entregar la teva carta al patge reial

Abans de l’arribada de Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient a Begur, el carter reial visitarà el nostre municipi el dimarts 3 de gener per a recollir les cartes dels infants per a Melcior, Gaspar i Baltasar. Serà de 17 a 19 h a la plaça Paco Font.

La plaça Paco Font també acollirà aquell dia, de 17 a 19 h, el taller infantil “Fem el fanalet per La Marató de TV3” organitzat per l’associació XIKS (donatiu d’1€ per a La Marató de TV3). I a la plaça de la Vila, de 17 a 19 h, la Xurreria Duran i l’Ajuntament organitzaran una xocolatada popular.


Categories: Cultura